Skal du planlægge jeres næste fælles oplevelse med teambuilding?

Er du på en arbejdsplads hvor I snart skal på en fælles tur, for at skabe et bånd medarbejdere imellem, så kunne det være at du bør læse med videre her. Både online teambuilding og teambuilding i mere klassisk forstand kunne måske være interessant for jeres arbejdsplads. Uanset hvad jeres budget er, så er der med sikkerhed en mulighed som passer til jeres ønsker og behov.

Prøv en ny form for teambuilding

Et nyt koncept som der er blevet mulig flere steder, er en form for online teambuilding. Det at det foregår online gør at uanset hvilken form jeres arbejdsplads har, så har I mulighed for at samle ansatte gennem deres computere. Der udbydes forskellige steder muligheden for at opleve et escape room sammen, hvor I skal løse gåder og opgaver for at få jeres belønning. Det er en oplevelse som mange mennesker har haft glæde af. Undersøg eventuelt om der findes et escape room tæt på jeres arbejdsplads, hvis I hellere ser at udføre aktiviteten i de fysiske lokaler.

Det aktive alternativ

Hvis du tænker at et aktivt indslag ville være lige noget for jeres arbejdsplads, så findes der heldigvis også mange former for teambuilding, der involverer aktivitet og måske sportslige indslag. Det kan være en god ide at undersøge former for events hvor der er hold og lidt lettere fysisk aktivitet involveret, så de fleste kan være med på samme vilkår.

Oplevelsen til smagsløgene

Nogle virksomheder vælger at de sociale events i høj grad sker gennem middagsselskaber eller lækre frokoster. Det kan også være en god ide, da mange mennesker nyder en god middag i et godt og spændende selskab. Disse rammer kan lægge op til gode samtaler og sjove stunder sammen med ens kollegaer. Undersøg derfor om der findes nogle lækre spisesteder tæt på jeres arbejdsplads, der kunne have interesse.