Skal du flytte? 3 ting der er gode at huske på

Står du midt i flyttekaosset eller har du bare totalt styr på situationen, så kan der stadig være et par ting, som man glemmer i farten. For en flytning handler langt fra kun at flytte sine ting og komme godt på plads det nye sted, men der er en masse andre praktiske detaljer, som følger med, så her er et på råd til gode ting at huske på.

Giv besked

Første ting er at du skal melde ind til de offentlige myndigheder, da du kan få en bøde, hvis dette ikke bliver gjort, og det gøres til din nye kommunes folkeregisterkontor.

Derudover skal du også have skiftet læge. Der er forskellige regler for, hvornår du skal skifte læge, som du kan finde online, og ellers kommer oplysninger om dine muligheder for at vælge ny læge frem ved besked til Folkeregisteret.

Din post skulle gerne få en besked direkte, når du melder din flytning.

Det praktiske ved indflytning

Der er mange praktiske ting, du helt sikkert skal have styr på ved indflytning i dit nye hjem. Det kan være at have styr på varme, gas og el. En anden ting kan være der skal sættes flere stikkontakter op eller andet belysning, hvor du kan få brug for en elektriker. Elektriker i Gentofte og andre steder i Københavns området kan nemt findes online, og det kan sommetider anbefales at vælge en lokal, da de hurtigere kan komme ud ved problemer.

Internet og TV dit nye sted

Det er ikke alle steder, som kører på samme måde, og du skal derfor tjekke mulighederne i det nye område du er flyttet ind. Om der er samme udbydere eller om du skal skifte. Hvem der leverer bredbånd, er også forskellig for område til område, hvilket er en god ide at tjekke op på også ved indflytning.