Se hvordan du kan bruge Philips Hue Outdoor produkter til at oplyse din have eller terrasse

Dette indhold er sponsoreret

Der er rigtig mange mennesker, der nyder at bruge tid i haven og på terrassen – både om dagen og om aftenen. For at gøre aftentimerne på terrassen endnu hyggeligere, kan det være en god ide at investere i god udendørs belysning.

Philips Hue Outdoor har et stort udvalg af forskellige lamper, der kan bruges til at skabe den helt rette stemning, når du sidder udenfor om aftenen. Det kan være alt fra farvede lamper som lyser hele rummet op og skaber en flot glød, til små stjerneformede lamper som giver en stemningsfuld belysning. Systemet kan styres direkte fra en app, som giver dig mulighed for at sætte forskellige scener, alt efter hvad anledningen er.

Det bedste sted at købe Philips Hue Outdoor produkter

Philips Hue er et af de mest populære systemer inden for belysning. Dette skyldes, at det er et intelligent system, der giver dig mulighed for at skabe en unik og personlig belysningsoplevelse udenfor dit hjem.

Hvis du leder efter et sted at købe Philips Hue Outdoor produkter, så kan du med fordel besøge Føniks Computer. Her finder du et stort udvalg af forskellige typer af Philips Hue produkter, som passer til enhver smag og budget.

Er det muligt at tilslutte flere enheder til et Philips Hue Outdoor system?

Det er muligt at tilslutte flere enheder til et Philips Hue Outdoor system. Dette gøres ved hjælp af den medfølgende bridge, som kan forbinde op til 50 enheder. Når du har installeret din bridge og tilsluttet dine enheder, kan du bruge appen Philips Hue til at styre alle dine lys og skabe forskellige scener. Du kan også bruge stemmestyring via Amazon Alexa eller Google Home for at kontrollere dit udendørs belysning.

Med Philips Hue Outdoor systemet får du et intelligent belysningssystem, der giver dig mulighed for at fylde haven med liv og personlighed og skabe forskellige stemninger fra aften til aften.

Er Philips Hue Outdoor produkter vandtætte?

Ja, Philips Hue Outdoor produkter er vandtætte. De er designet til at modstå regn og andre vejrforhold, så du kan bruge dem udenfor uden at bekymre dig om skader.

Alle produkterne har en IP44-vurdering, hvilket betyder, at de er beskyttet mod støv og sprøjt fra alle retninger. Dette giver dig mulighed for at installere dem i næsten enhver miljømæssig situation – selvom det ikke anbefales at installere dem direkte under vandfald eller anden konstant vandstrøm.

Gennem Philips Hue Outdoor produkter kan du skabe en helt unik og personlig belysning i din have eller på terrassen. Det er nemt at gøre, og der er mange muligheder for at tilpasse dit lys til netop dine behov og ønsker.