Hos Headset fås de bedste headsets

Find dit nye headset hos butikken Headset! Denne specialist forhandler og arbejder sammen med nogle af verdens førende producenter, såsom Jabra, Plantronics og Sennheiser. Du kan derfor løbende få fat på de både nyeste og bedste headset, hovedtelefoner og tilbehør på www.headset.dk.

Headset forhandler headsets i høj kvalitet

www.headset.dk forhandles headset til office-miljøer, såsom enkeltmands kontorer, storrums kontorer eller call-centre, hvor professionelle headset er en nødvendighed. Butikken, der blev grundlagt i 1997 under navnet TELEDANheadset, har gennem tiden formået at stable en lang række samarbejder på benene indenfor både det private og det offentlige erhvervsliv med sit nye navn Headset. Det er butikkens fornemste opgave at fremme effektiv kommunikation på måder, hvor ergonomi er i højsædet. Dette gælder både brug af telefon, for eksempel ved hjælp af headset, men også i forbindelse med generel ergonomi på arbejdspladsen. Butikken Headset kan derfor vejlede dig og din arbejdsplads omkring valg af produkter i kategorier som trådløse kontorer, call-centre, Bluetooth-løsninger eller lignende. Er dit firma for eksempel i gang med af etablere et større eller nyt telefonsystem? Så står Headset gerne klar med vejledning, ekspertise og en hjælpende hånd. Deres medarbejderstab kan supplere jer med professionelle produkter fra blandt andet Polycom, Siemens, Cisco og mange flere.

Du vil elske et Jabra headset for den gode lyd

Jabra headset er et eksempel på et populært produkt, mange virksomheder vælger, hvis de lægger deres telefonsystem om. Dette skyldes blandt andet, at Jabra headset er med til at sikre fuld fokus og knivskarpe telefonlinjer på steder, hvor snak, tastaturtryk og anden larm ofte virker forstyrrende. Jabra headset lukker nemlig effektivt støj ude, sådan at dine medarbejdere kan have produktive samtaler uden forstyrrelser. Hos Headset finder du Jabra headset modeller med eller uden ledning, sådan at du kan få bestilt produkter hjem, der passer dine præferencer. Du finder for eksempel Jabra headset, der fungerer med både bluetooth eller Unified Communication. Udover Jabra headset fås også et produkt som Jabra speakerphones, der er perfekte i forlængelse af forskellige former for konferenceopkald. De har nemlig høj volumen, og kan således få selv de medarbejdere, der er med på telefon, til at føle, at de er fysisk til stede. Under kategorien Jabra headset finder du derfor løsninger til enhver smag. Skulle der være et specifikt behov, Headset ikke rammer, hører de hellere end gerne fra dig, så de kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Besøg butikken Headset på www.headset.dk, hvor du finder kontaktoplysninger på kundeserviceteamet, der ser frem til at høre fra dig.