Himmerlands Pejsecenter har pillefyr med pilletank

Har I et gammelt olie- eller gasfyr, og ønsker I opgradere til noget nyere? Så skift til et pillefyr med pilletank nu. Vælg et fyr med begrænset vedligehold. Hos Himmerlands Pejsecenter forhandler de pillefyr og pilletanke i høj kvalitet, og de tilbyder billige finansieringer. Service er deres mellemnavn, og de hjælper gerne med det årlige eftersyn, så besøg deres store showroom i Hobro, hvor I også finder tilbehør.

Få et ukompliceret pillefyr fra Himmerlands Pejsecenter

EVA CALÒR EV 14 er et pillefyr, for den travle, moderne familie, der ønsker så lidt vedligehold som muligt. Det renser sig selv, og det genanvender de træpiller, der ikke er blevet brændt. Pillefyret er kompakt og så støjsvagt, at det kan stå i bryggerset. I får hjælp til at få fyret leveret og monteret. Jeres nye pillefyr i høj kvalitet skal have et årligt eftersyn, og det vil de gerne hjælpe jer med. Det anbefales, at I får sat en kuliltealarm op, da kulilte er farligt og ikke kan lugtes.

Et fyr er en større investering, som de færreste har råd til kontant. I får en billig finansiering gennem virksomheden, hvor I for eksempel kan betale en månedlig ydelse for jeres pillefyr på 1.009 kr. eksklusive levering og montering. Det mærker I ikke i det daglige. Se mere om finansiering på www.himmerlandspejsecenter.dk.

I en pilletank opbevares træpiller tørt og praktisk

En ekstern pilletank er en ekstra opbevaring af jeres træpiller, og tanken er forsynet med en snegl, der transporterer pillerne ind i jeres fyr. Så slipper I for ofte at skulle fylde en sæk på. En EVA CALÒR pilletank rummer 345 kg træpiller. Den er fremstillet af slagfast plast i god kvalitet, og I kan styre sneglen fra fyret, så der i et stykke tid kommer træpiller i en lind strøm efter jeres behov. Den eksterne pilletank har samme højde og dybde som pillefyret og kan derfor visuelt til at stå ved siden af det.

Også til pilletanken er der mulighed for en fair finansiering. Her skal I betale en månedlig ydelse på 417 kr. Den samlede månedlige ydelse for fyr og pilletank bliver altså 1.426 kr.

Få god service og vejledning, inden I beslutter jer for, hvilket pillefyr og hvilken pilletank der passer til jer og jeres hus. Aftal et møde om EVA CALÒR pillefyr og pilletank, eller find ud af, om der er andre modeller, der passer jer bedre. Husk at få monteret en kuliltealarm, og få en serviceaftale. Kontakt virksomheden på www.himmerlandspejsecenter.dk.