Gæsteregistrering til din virksomhed

Gæsteregistrering af besøgende er vigtig for virksomheder, da det er med til at sikre, at besøgende bliver mødt korrekt, og at deres besøg styres på en professionel måde. Pronestor Visitor giver dig et komplet overblik over dine besøgende og gør det nemt at holde styr på, hvem der er i dine lokaler, og hvornår de ankommer og afgår. Dette kan være med til at forbedre sikkerheden på din arbejdsplads og spare dig massere af tid. Pronestor Visitor er en innovativ løsning til gæsteregistrering, der giver dig et komplet og detaljeret overblik over dine gæster i fortid, nutid og fremtid. Når dine møder er booket, bliver alle aftaler samlet i Pronestor Visitor, hvilket giver dig det fulde overblik og automatiske notifikationer, når dine gæster ankommer og der skal laves gæsteregistrering. Rapportering giver dig mulighed for at se præcis, hvem der har været hvor, og hvem de har mødt. Pronestor Visitor kan håndtere flere indgange på tværs af flere lokationer, så du kommer i hvert fald ikke til at opleve problemer ved gæsteregistrering.

Gæsteregistrering behøves ikke at være indviklet

Mobil check-in er en fantastisk måde at spare tid, når du møder gæster. Med en aktiveret QR-kode kan gæsterne blot scanne deres telefoner for at tjekke ind og modtage et navneskilt. Du kan også give gæsterne wi-fi-adgang, når de kommer ind. Det gør det nemt at håndtære gæsteregistrering og bekvemt for alle involverede. Vores modul til selvindcheckning betyder, at din reception kan håndteres automatisk uden brug af personale. Dine gæster skal blot registrere deres ankomst i modtagelsesmodulet, og værten får automatisk besked. Når man har checket ind, udskrives et navneskilt med tilpassede oplysninger, herunder en kode, så det er nemt at checke ud igen. I bemandede receptionsområder kan receptionisten se alle gæster, hvornår de forventes at ankomme, og hvem de besøger. Udskrivning af personlige navneskilte sker med et enkelt klik med musen. På denne måde kan du reducere arbejdsbyrden i receptionen og give dine gæster en bedre oplevelse når der skal laves gæsteregistrering.

Få et overblik over mødeaktiviteter baseret på data

Pronestor Insights giver dig et 360-graders overblik over din organisations mødeaktiviteter, baseret på data fra vores løsninger. Dette giver dig værdifuld indsigt, som kan hjælpe dig med at forbedre adgangen til faciliteterne og medarbejdernes arbejdsgange. For at få mest muligt ud af Pronestor Insights er det vigtigt at lytte til feedback fra dine brugere.