Find underlaget til din næste terrasse

Terrassen er et af de rum, som vi selv skaber udenfor. Det er et vigtigt element i enhver have, idet det giver os mulighed for at nyde de varme sommerdage og lange sommeraftener i ro og velbehag fra terrassen.

Det er et større projekt at give sig i kast med en terrasse, og derfor vil man også gerne, at denne holder, når først den er bygget.

Du kan finde Slidstærke terasser her.

Materialet til din terrasse

Engang var en terrasse noget, man lagde med fliser, men det er nu moderne med en træterrasse, som i høj grad minder om en veranda. Der er flere forskellige muligheder for materialer når det kommer til en træterrasse – eller måske bare en i imiteret træ?

Du kunne f.eks. vælge at gå med ask, fyr eller lærk, som alle er stærke og holdbare træsorter, der giver dig glæde af din terrasse i mange stunder fremover. Ellers er der altid det stærke og miljørigtige komposit, som er en blanding af trærester fra forskellige træproduktioner og genbrugsplast.

Og hvorfor skal netop du have en ny terrasse?

Det er vigtigt at værne om vores uderum, så vi ikke glemmer vigtigheden af at opholde sig udenfor i en tid, hvor vi er langt mere afhængige af de indendørs funktioner, end man var før i tiden. Menneskeheden i dag har en tendens til at ligge og sumpe hen indendørs, hvor alt vores elektronik og alle vores apparater befinder sig – men frisk luft er lige så vigtigt, som det altid har været.

Få gjort det til en tradition igen, at I sidder udenfor og spiser som en familie i haven. Invester i nogle gode havespil, som kan give timevis af hygge til diverse familiesammenkomster og fester. Gå helt amok og få installeret et udekøkken, så I også kan lave maden udendørs.