Få LED strips og indbygningsspot fra Lite-House

Når du skal bygge nyt eller renovere, er det vigtigt at tænke lys ind. Du får stil og klasse med LED strips, der er varme i tonen og et godt lys med indbygningsspots fra Lite-House. Går du eller dine børn/teenagere meget op i computere, er farvede LED strips et superhit. Af indbygningsspots kan du for eksempel få Moon LED INDBYGNINGSSPOT. Vælg det i hvidt eller sort og spar penge på strøm.

Vælg mellem et hvidt og farvet LED strip fra Lite-House

Når du bestiller et LED strip på www.lite-house.dk, får du alt, hvad du skal bruge i et sæt til en god pris. Der er 5 meter LED strip på et praktisk hjul, så det er nemt for dig at montere det. Du får også en strømforsyning. Uanset om du vælger LED strips i en varm hvid til at skabe en stilfuld effekt i dit hjem eller en blæret, farvet model til computerrummet, er det let at gå til.

KOMPLET LED STRIP SÆT VARM HVID M/TRAFO er til dig, der vil montere et lækkert, diskret og varmt lys, for eksempel bag er sengegavl. Du kan også byde dig selv, din familie eller dine gæster velkommen til dit hjem om aftenen, da LED strippen kan tåle at være sat op udendørs. Den er lige til at tænde. Spar mange penge med LED-lys.

KOMPLET LED STRIP SÆT RGB M/FJERNBETJENING er en LED strip til gamere, der ønsker en computer med tilbehør, som ser sejt ud. LED strippen kan monteres i loftet af computerrummet eller bag skærmen. Dit barn/din teenager vælger let at få en ny, fed farve med fjernbetjeningen.

Indbygningsspot – få både hvide og sorte

På Moon LED indbygningsspots får du 5 års garanti, hvilket er tre år mere end det lovpligtige. Indbygningsspottet gengiver farverne korrekt som sollys. Du kan får dem i hvid, som passer diskret ind i dine loftsplader eller i sort til for eksempel unge mænd, der har en sort/hvid stil, og hvor indbygningsspottet skal skille sig ud.

Hvide Moon LED indbygningsspots lagerføres, så du får kort leveringstid, og de kan monteres i ethvert hvidt loft. De er også egnede til vådrum. Det er et populært spot, fordi det et varmt lys, der ikke blænder, og du kan dæmpe det til hyggebelysning. Få spots, der kan kippes 30°.

Sorte Moon LED indbygningsspots giver et godt lys og svarer med sine 3000 kelvin til halogen-spots. Dog bruger det kun en brøkdel i strøm, så du sparer virkelig penge på din elregning. Er du en ung fyr og meget bevidst om din stil, som er holdt i sort/hvid? Så gå efter disse sorte spots, som dine venner vil bemærke.

Vil du være sikker på en elegant, diskret eller sej belysning, så bestil LED strips og indbygningsspots og tilbehør på www.lite-house.dk.