Få de bedste tekniske forudsætninger for dit hjemmekontor

Flere danskere er blevet bidt af idéen om at kunne krydse opgaver og møder af uden at forlade hjemmets bekvemmeligheder. Men hvis man skal kunne have en lige så produktiv dag som på kontoret, kræver det ofte et par justeringer. Det behøver ikke at være en nedgradering at arbejde hjemmefra, hvis du bare har det rigtige udstyr såsom lydisolerende høretelefoner og HDMI KVM switch. 

Hold nemt møder med HDMI KVM switch

Arbejdsdagen kan hurtigt passere forbi med de mange møder, der ofte holdes. Heldigvis kan møderne også holdes nemt ved hjælp af en HDMI KVM switch. En HDMI KVM switch er en mindre boks, hvor du kan tilslutte flere PC’er med mus, tastatur og skærm. Hvis du har en arbejdscomputer og en mødecomputer, som skal sættes til samtidig, kan du med en HDMI KVM switch hurtigt skifte mellem computerne.

Bruger du en HDMI KVM switch, kan du derfor arbejde produktivt og skifte til mødecomputeren, når det bliver nødvendigt. Med en HDMI KVM switch fra Av-Cables.dk får du gode forudsætninger for at holde møder uden det tekniske mundhuggeri.

Gør dig synlig med et webcam

Et møde kræver naturligvis også et webcam. I dag fås de i høj kvalitet med fuld HD og med indbygget mikrofon, så du ikke behøver at bære headset. Er der behov for at optage mødet, kan mange webcams også optage i H.264, så du nemt og gnidningsfrit kan gemme videoen ned på din computer. De fleste nye webcams er også certificeret til videoopkaldsprogrammer som Skype og Zoom, så videoerne kan uploades direkte til en delt mappe.

Opgradér med en docking station

Hvis du vil arbejde professionelt, er en docking station værktøjet, der vil give dig uendelige muligheder for at kunne arbejde produktivt hjemmefra. For produktivt arbejde kræver et godt setup, og her er en docking station en god løsning. En god docking station lader dig tilslutte både monitor, computer, mus og opladerkabel til telefon. Mange docking stationer fås også i en mobil udgave, så du kan transportere den, når du f.eks. er på forretningsrejse.

Tilpas din belysning

Når man bruger mange timer foran skærmen, er det yderst vigtigt, at man også passer på sine øjne. Nogle bruger skærmbriller for at undgå f.eks. hovedpine, men uanset hvad, er det vigtigt med god belysning. I dag kan man få brugerdefinerbart belysning, som fås i forskellige lystilstande med reduceret blåt lys, så du passer godt på dine øjne.