Få optimeret jeres digitale platforme

Benytter jeres virksomheder i øjeblikket systemer, der ikke er opdateret godt nok til at følge jeres behov? Det er vitalt, at softwaren passer til det arbejde, I laver, så I kan være så effektive som muligt og ikke bruge tid på dobbeltarbejde, fordi platforme og systemer ikke er bygget logisk op. Kubernetes og Docker udvikling er noget af det, der kan hjælpe jer på vej i den rigtige retning, men det kræver, man sætter sig lidt ind i det.

Hvis I ikke føler jer kvalificerede til at arbejde med webudvikling og digitale løsninger, kan I med fordel række ud til IT-specialister og konsulenter, der kan hjælpe jer i den rigtige retning. Det handler om, at jeres softwarekoder pakkes i såkaldte containere, der herefter automatisk håndteres i systemerne, så forskellige data kan spille sammen, hvilket også betyder, at I kan arbejde i forskellige systemer, uden der opstår fejl i konverteringen.

Teknologier med sammenhæng

Selvom Kubernetes og Docker ikke er de samme teknologier og ej heller udfører samme opgaver, er det typisk en pakkeløsning, da de arbejder tæt sammen – den ene skaber containerne og den anden håndterer dem. Det betyder for jer, at I nemt kan overvåge de processer, der er i jeres digitale systemer, så I hele tiden er opmærksomme på, at det fungerer, som det skal. Det er også en nem måde at undgå, at der opstår fejl på.

Hvis I har brug for en IT-konsulent til at vejlede jer, kan I med fordel tale med et konsulentbureau om jeres behov, så I er sikre på, at I får det, der passer jer bedst. Jeres samarbejde er vitalt for, at I ender med et system, der fungerer for jer. Det skulle også gerne betyde, at I skal gennem færrest mulige skridt, før det hele kommer til at fungere – og det er noget af det, der betyder noget!