Få et lagerhotel i nærheden af virksomheden

Har du virksomhed i Trekantområdet? Trekantområdet er et af de steder i Danmark, hvor der er rigtig meget industri, og det hænger blandt andet sammen med, at det er nemt at komme til stort set alle landsdele, samt der er mulighed for im- og eksport med både fly og båd. Det gør fleksibiliteten væsentligt større, end hvis man havde haft virksomhed mere afsides.

Hvis jeres virksomhed har fået vokseværk, er I måske begyndt at kigge efter løsninger på, hvordan I skal opbevare jeres varer. Her kan en lager- og logistikpartner virkelig komme jer til gode. Et eksternt lager har den fordel, at det ligger eksternt, så I relativt frit kan udvide eller nedskalere efter behov, uden I skal til at bygge helt nye lagerhaller. Det gør det nemmere for jer at skalere jeres virksomhed, så den passer til efterspørgslen. Samtidig er det en mere fleksibel løsning, end hvis I selv skulle bygge.

Har I besluttet jer? Find et eksternt lager i nærheden

En ting er, at I har besluttet jer for at finde et eksternt lager, I kan benytte – noget andet er at finde ud af, hvor det skal ligge. Det er vigtigt, at I har regnet forskellige faktorer med, og her er geografien med garanti en stor spiller. Det er vigtigt, at I har adgang til jeres varer enten i nærheden af jeres egen virksomhed, eller i nærheden af jeres kunder, hvis det giver bedre mening.

Derfor er der da også ind til flere lagerhoteller i Trekantområdet, så I har god mulighed for at finde det, der passer jer bedst. Der er lagerhoteller i både Kolding, Vamdrup og Vejle, så hvis en af de byer kan fungere for jer, er det bare med at få en aftale i hus, så I igen kan følge med den efterspørgsel, der måtte være i virksomheden.