En organisations bæredygtighed er afgørende for dens succes på lang sigt

En organisations bæredygtighed er afgørende for dens succes på lang sigt. Det kan være komplekst og tidskrævende at styre bæredygtighed på tværs af afdelinger og initiativer. RISMA’s ESG-værktøj hjælper dig med at strukturere processer og politikker, så du effektivt kan styre og kontrollere alle ESG-initiativer på tværs af organisationen. ESG-løsningen gør det også nemt at dokumentere fremskridt med at omsætte bæredygtighedsstrategien til handling. Med RISMA’s ESG-værktøj kan du strømline bæredygtighedsstyringen og sikre, at din organisation er på rette vej til at nå sine bæredygtighedsmål. Find det rette ESG-compliancesoftware.

ESG-teamet er forpligtet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din løsning

ESG-teamet er forpligtet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din løsning. Vi vil samarbejde med dig om at skabe en skræddersyet implementeringsplan, der tager hensyn til dine specifikke behov og mål. Vi ved, hvad der skal til for at komme hurtigt og effektivt i gang, og vi vil være der hele vejen igennem for at sikre din succes. GRC-platformen samler hele organisationen, fra teams og politikker til processer og rapportering. Ved at forbinde disse kritiske komponenter giver platformen øget gennemsigtighed og samarbejde, som kan spare tid og skabe betydelig værdi for din organisation. ESG vil samarbejde med dig for at skabe en skræddersyet implementeringsplan, der tager hensyn til dine specifikke behov og mål. Vi ved, hvad der skal til for at komme hurtigt og effektivt i gang, og vi vil være der hele vejen igennem for at sikre din succes. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din GRC Platform-løsning.

Udfordringerne i forbindelse med bæredygtighed og FN’s mål for bæredygtig udvikling

Fra strategi til handling – det er den rejse, som enhver organisation skal foretage, hvis den skal klare udfordringerne i forbindelse med bæredygtighed og FN’s mål for bæredygtig udvikling (SDG’er). RISMA’s ESG-løsning hjælper med at skabe sammenhæng i alle de indsatser og områder, der kræves i forbindelse med ESG-overholdelse. Det er en omfattende løsning, der dækker alle baser, fra vurdering af miljøpåvirkninger til due diligence på menneskerettighedsområdet. Med RISMA’s hjælp kan organisationer indlejre bæredygtighed i hele deres værdikæde og skabe en kultur af bæredygtig tænkning og handling.