CR Foderservice tilbyder et mobilt blandeanlæg

Det er meget ideelt, at du som landmand kan finde en effektiv og smart måde at få foder blandet ordentligt på. CR Foderservice har den helt perfekte løsning for dig, der har brug for at få foderet blandet helt rigtigt. De kan nemlig tilbyde et smart mobilt blandeanlæg, der let og enkelt klarer din foderblanding.

CR Foderservice har et smart mobilt blandeanlæg

Vælger du et mobilt blandeanlæg fra CR Foderservice, vil du være sikret en god og effektiv måde at have fuldt kendskab til det foder, dine dyr får. Producerer du selv det foder, er det helt sikkert også et smart valg at anvende mobilt blandeanlæg, der kan sammenblande foderet, så det matcher dine behov bedst muligt. Ud over at du altid vil være sikker på, hvad dine dyr får som foder, vil et mobil blandeanlæg ikke optage noget plads hos dig, så du skal ikke bekymre dig om at investere i eget blandeanlæg eller tænke på vedligeholdelsen, der medfølger. Dermed kan det mobile blandeanlæg være en god måde for dig at spare penge og en masse besvær. Med et mobilt blandeanlæg er der heller intet behov for, at du skal omlægge din dag. Chaufføren vil nemlig selv klare arbejdet, der er behov for, så længe de har adgang til det foder, der skal blandes. Vil du vide mere, kan du tage ind forbi www.cr-f.dk, hvor du kan læse om deres mobile blandeanlæg.

Få gavn af deres pålidelige foderblanding

Foderblandingen, som du kan forvente fra CR Foderservice, vil altid være effektiv og klaret, uden du skal bekymre dig for meget. Med foderblanding gennem dem, kan du vælge præcis det foder, der skal anvendes og hvor meget af det. Da det er et mobilt anlæg, der klarer foderblanding, kan du desuden være sikker på, at dit foder er friskt, da det tages fra dine egne siloer. Derudover vil foderblanding blive hældt direkte over i den silo, du gerne vil have det i. Som landmand kan du være helt sikker på, at du ikke bliver forstyrret i dit arbejde under foderblandingen. Chaufføren har nemlig alle instruktioner og klarer foderblanding uden problemer, mens du kan fortsætte med dit arbejde. Du kan desuden sammensætte en fleksibel og individuel foderblanding, som kun vil være en fordel for dig. Lær mere, eller bestil en tid på www.cr-f.dk.

CR Foderservice er et konkurrencedygtigt alternativ til hjemmeblandet og fabriksfremstillet foder. De har 35 år i branchen og kan derfor garantere god service. Med blandeanlæg er der ingen behov for ekstra investeringer af penge eller tid.